TASAPAINOA ARKEESI -VERKKOKURSSI

TUNTUUKO ARKESI KIIREISELTÄ SUORITTAMISELTA?

VERKKOKURSSI 99€ / 8 VIIKKOA

Tuntuuko arkesi kiireiseltä suorittamiselta ja muiden vaatimusten täyttämiseltä? Koetko olevasi stressaantunut ja kireä ja podet syyllisyyttä siitä, ettet kerkeä ja jaksa olla hyvä vanhempi, puoliso ja ystävä? Olet varmasti kuullut palautumisen merkityksestö hyvinvoinnille, mutta miten ihmeessä löytää aikaa palautumiselle kaiken muun kiireen keskellä? 

8 viikkoa kestävä Tasapainoa arkeesi -verkkokurssi tarjoaa sinulle koulutetun stressinhallinta- ja palautumsivalmentajan koostaman kattauksen tietoa ja taitoja, kuinka selvitä stressaavan arjen keskellä.  

Kurssi sisältää

8 x 60min. ohjattuja syvärentoutuksia

8 x 30min. luentoja eri aiheista, kuten stressistä, palautumisesta, tasapainosta, jne.

8 x kirjallista valmennusharjoitusta, joiden avulla pääset pohtimaan omaa elämäntilannettasi ja siihen vaikutusmahdollisuuksisasi.  

Tutkittuun tietoon perustuvat hengitys-, keskittymis- ja asentoharjoitukset voivat auttaa parasympaattista eli palautumisesta vastaavaa hermostoasi aktivoitumaan. Kun kehosi ja mielesi pääsevät rauhoittumaan, voit löytää lisää tasapainoa arkeesi ja ihmissuhteisiisi. 

EDELLISEN KURSSIN PALAUTTEITA

Rauhallinen ja miellyttävä ohjaus. Erityisesti olen pitänyt siitä, kun on käyty liikeharjoitusten yhteydessä läpi oman mielen asioita ja mielikuvia. Ihana kurssi näin poikkeusaikana. 

Henkilökohtainen kokemus ja ohjaus tulee, vaikka onkin tällainen etäkurssi. Tulee luottavainen ja turvallinen olo. Olet erittäin ammattitaitoinen!