TASAPAINOA ARKEESI -YKSILÖVALMENNUS

venla-40

YKSILÖVALMENNUKSELLA KOHTI
KONKREETTISIA MUUTOKSIA

Onko arkesi jatkunut liian pitkään kuormittavana, etkä tiedä miten helpottaisit sitä? Oletko havainnut univaikeuksia, päänsärkyä, ärtyneisyyttä ja keskittymisvaikeuksia?

 

Tasapainoa arkeesi -yksilövalmennus sisältää koulutetun stressinhallinta- ja palautumisvalmentajan kanssa käytävää keskusteluun perustuvaa palautumisvalmennusta. Useiden erilaisten valmennustyökalujen avulla kartoitetaan yhdessä nykytilannettasi, selvitetään muutostarpeitasi sekä etsitään keinot muutoksen saavuttamiseksi. 


 

Yksilövalmennus ei korvaa lääkärihoitoa tai terapiaa.

 

Yksilövalmennus sisältää tarpeittesi mukaan 3-10 tapaamiskertaa.

Esikartoitus 90min. 60€ (sis.alv.24%)
Seuraavat valmennuskerrat
60min. – 80€ (sis.alv.24%)
90min. – 100€ (sis.alv.24%)

Valmennus järjestetään mielellään luontoympäristössä, luonnon hyvinvointivaikutuksien saavuttamiseksi. Valmennus on mahdollista toteuttaa myös sisätiloissa tai etäyhteydellä.  

Valmentaja kuunteli asiakasta, mutta myös ohjasi keskustelua. Alkukartoitus selkeytti omia ajatuksia ja selkeytyneiden ajatuksien voimalla sain tehtyä useampia haaveilemiani siirtoja elämässä. Valmentajan uskottavuus, rauhallinen ja johdonmukainen asioiden eteneminen ja varmat otteet mahdollistivat muutokset elämässäni. 

Nainen, 42 vuotta

Valmennus auttoi hahmottamaan millä tolalla eri osa-alueet elämässäni ovat ja mitä ajattelen vallitsevasta tilanteesta. Lisäksi heräsi pohdintoja siitä, mitä tahtoisi muuttaa ja kuinka tätä kohti voisi mennä. Näiden asioiden kirkastuminen on tärkeää, jotta voin elää itseäni tyydyttävää elämää ja olla rauhallisin mielin valintojeni kanssa.

Nainen, 35 vuotta