VIRKISTYSPÄIVÄ LUONNONRAUHASSA

VIRKISTYSPÄIVÄ
LUONNONRAUHASSA

 

Alkaako etätyöskentely puuduttamaan ja tekisi mieli jo tavata työkavereita? Onko työpaikkanne tyhy-päivät, kuukausipalaverit ja muut kokoontumiset peruttu ja korvattu etäkokouksilla?

Nuuksion tai Sipoonkorven kansallispuistossa tai Villa Tammikon upeassa miljöössä järjestettävä virkistys-, kehittämis- tai koulutuspäivä on loistava mahdollisuus kokoontua hetkeksi yhteen työporukalla.

Esimerkkejä palveluista

Patikointi tai lumikenkäily metsän siimeksessä eräoppaan opastuksesta nauttien. Nokipannukahvit ja toiveidenne mukaiset tarjoilut nuotiopaikalla kauniin lammen rannalla.

Hyvinvointia luonnosta -retki luonnon rauhaan. Retken aikana pääsette kuulemaan luonnon hyvää tekevistä vaikutuksista ja kokeilemaan luontohyvinvointiharjoitusten rauhoittavan voiman. Retki sisältää nokipannukahvit nuotion äärellä.   

Metsäjoogaa luontoympäristössä. Metsäjooga on lempeää luontoliikuntaa, joka sopii ihan jokaiselle. Avaavat liikesarjat yhdessä luontoympäristön kanssa luovat hyvinvointia sekä keholle että mielelle.  

Virkistyspäivä Villa Tammikon historiallisessa tunnelmassa. Villa Tammikon upeat tilat soveltuvat kehitys-, koulutus- tai virkistyspäiväänne. Toivomustenne mukaisen ohjelman ja tarjoilun lisäksi teillä on mahdollista viettää leppoisaa yhdessäoloa Villa Tammikon upeassa pihapiirissä pihapelien ja vaikka saunomisen merkeissä.  

 

 

Screenshot_20210522-105034_WhatsApp
pexels-rachel-claire-4846377

LISÄPALVELUT

 

Pitopalvelun järjestämät tarjoilut toivomustenne mukaan 

Eräkokin nuotiolla valmistama erägourmet-menu

Herkullisia pikkusuolaisia ja muita herkkuja nokipannukahvin kanssa nautittavaksi

Grillattavia nuotiolla paistettavaksi

Osallistujamäärä 8-60 hlö.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää teidän toiveistanne ja toteutetaan juuri teidän näköisenne virkistyspäivä. 

"

Forestmymind järjesti meille ikimuistoisen virkistyspäivän luonnon rauhassa.
Oli erittäin tarpeellista nähdä kaikki työntekijät kasvotusten pitkästä aikaa ja jakaa vertaistukea livenä.
Stressinhallinta-osuus ja hetki luonnossa olivat juuri sitä mitä tarvitsimme, täydellistä vastapainoa normaaliin työntäyteiseen päivään.
Tämä oli hyvä muistutus luonnon merkityksestä ihmisen psyykelle ja opimme uusia tapoja kuinka lievittää stressiä hektisen työarjen keskellä.
Voimme suositella lämpimästi Forestmymindin palveluja.

Monja Juntunen,
Yrittäjä, hallintovastaava, Kiat.
Remax Classic, Espoo